Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Despre SCAE | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE este o asociaţie nonprofit cu un număr tot mai mare de membri in toata lumea care lucreaza, dezvolta, lupta pentru excelenta in cafea, pentru o piata corecta si pentru servicii la standardele cele mai inalte.

SCAE are membrii în mai mult de 70 de ţări din întreaga lume, deţine informaţii necesare de pe piata mondiala a cafelei, noutati, opinii cu privire la ultimele evoluţii în cafeaua de specialitate si conlucreaza pentru o mai buna dezvoltare a acestui domeniu.

SCAE are asociatii naţionale într-un număr tot mai mare, reprezentind principiile SCAE la nivel local pentru a satisface nevoile membrilor care lucrează si conlucreaza in cadrul propriilor lor tradiţii naţionale legate cafea.

SCAE este recunoscuta de guvernele şi organizaţiile internaţionale.

SCAE este o organizatie a carei poziţie apăra calitatea şi lupta pentru a asigura o tranzacţie echitabilă pentru toată lumea. Doreste sa fie recunoscuta ca o forta, de aceea in fiecare an organizeaza evenimente cu si despre cafea.

SCAE a organizat prima Conferinţă Mondială de Specialitate despre cafea şi prima expoziţie în Monte Carlo si are o vechime de peste 10 ani.

In Romania de citiva ani mai multi producatori si importatori de cafea doresc infiintarea acestei organizatii deoarece piata de cafea din Romania este in plina expansiune si dezvoltare, veniturile din acest domeniu fiind pe un trend ascendent.

Apartenenta la aceasta asociatie demonstreaza ca membri inscrisi au inteles standardele ridicate la care aceasta tinde, demonstreaza ca produsele si serviciile membrilor este de cea mai inalta clasa, ca personalul este calificat pentru a putea prepara si servi cafeaua.

Scae Romania a primit in anul 2010 licenta pentru a organiza primul concurs al celui mai prestigios campionat din domeniul cafelei. Campionii celor trei categorii vor participa la Campionatul Mondial de Barista de la Londra unde vor putea sa demonstreze calitatile de adevarati profesionisti.