Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
WORLD COFFEE EVENT – SEUL 2012 | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

In perioada 1 – 4 noiembrie 2012 a avut loc in Seul  – Corea de Sud, campionatul mondial de Latte Art si Coffee in Good Spirits organizat de WORLD COFFEE EVENT(jointventure Scae  si SCAA) in parteneriat cu Scae Corea de sud.

La acest eveniment Romania a fost reprezentata de Floriana Vlaicu – Campioana Nationala la  Coffee in Good Spirits si  Marius Nica – Campion National la Latte ART.

La aceste competitii au participat barista din peste 30 de tari, iar cei doi barista din Romania s-au clasat pe locul 9 si respectiv 25.

Scae Romania  a avut posibilitatea sa ajunga la acest campionat cu ajutoru sponsorilor sai:  BRITA Romania si Partener Coffee Service – importatorul risnitelor Malkonigh.

Campionatele Mondiale de anul viitor se vor organiza in Melbourne si Nice.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.