Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Se deschide TriestEspresso Expo 2012 | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Scris de Horeca Miercuri, 24 Octombrie 2012 10:27

Cel mai important târg business2business dedicat exclusiv industriei cafelei espresso, TriestEspresso Expo îşi deschide mâine porţile pentru specialiaşti, în Trieste, Italia şi reuneşte 230 de expozanţi din peste 20 de ţări. Organizatorii au anunţat că târgul va primi vizitatori din 85 de ţări, care vor fi aduşi în Trieste în urma unui parteneriat cu Lufthansa, transportatorul oficial al evenimentului.

espresso

TriestEspresso Expo reuneşte toţi jucătorii din lanţul de aprovizionare: producători de echipamente şi aparate pentru espresso şi prăjirea cafelei, utilaje pentru prelucrare, ambalare şi etichetare, ceşti şi accesorii, producători de cafea verde, importatori, distribuitori ş.a.. Evenimentul este organizat o dată la 2 ani, de Aries, o agenţie înfiinţată de Camera de Comerţ din Trieste, şi se adresează profesioniştilor din industria cafelei din întreaga lume.

Ediţia din acest an se desfăşoară la Montebello Exhibition Centre, în perioada 25 – 27 octombrie şi va fi ultima care se va desfăşura în această locaţie au subliniat organizatorii, care au anunţat totodată că ediţia din 2014 va fi organizată la Trieste Maritime Station. Viitorul amplasament va ajuta evenimentul să se dezvolte şi mai mult, potrivit organizatorilor.

“Trieste deţine poziţia numărul 1 ca principalul port pentru importul de cafea, iar TriestEspresso este un eveniment cheie care confirmă încă o dată că Trieste este capitala mondială a cafelei espresso”, a subliniat Preşedintele Associazione Caffè Trieste – Massimiliano Fabian.

targcafea

Programul târgului este extrem de bogat. “Vizitatorii pot participa la o serie de workshop-uri certificate susţinute de Speciality Coffee Association Europe (SCAE), organizate pentru prima oară în Trieste, iar participanţii vor beneficia de trainguri specializate pe subiecte precum degustare de cafea, latte art sau green cofee”, a declarat şi Patrizia Andolfatto, Director Aries.

De asemenea vor fi organizate mai multe competiţii pentru barmani – Mitteleuropean Barista Open şi semifinalele Café Bartenders Italian Championship. În plus, o serie de evenimente vor fi organizate în cafenele locale, pentru a implica localnicii şi turiştii să se se implice în această celebrare a cafelei espresso de calitate, au mai anunţat organizatorii.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi AICI.