Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Scae Romania cauta campioni! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Scae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, incepind un nou program de campionate regionale, primul eveniment avind loc la Constanta in City Park Mall in perioada 12-14 octombrie 2012, intre orele 10.00 – 20.00.

Programul celorlalte evenimente este urmatorul:

BUCURESTI   – 15/ 18 NOIEMBRIE – Romhotel

BRASOV          –  23/ 25 NOIEMBRIE – Unirea Mall

Cluj NAPOCA  – 07/ 09 DECEMBRIE – Iulius Mall

TIMISOARA   -14/ 16 DECEMBRIE – Iulius Mall

CRAIOVA        – 20/23 DECEMBRIE – Electroputere Mall

IASI                 – 17/20 IANUARIE – Palas Mall

Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada  28/30 martie 2013.

Workshopuri pe regulamentele competitiilor, pregatire la statiile de lucru ca si in anii trecuti, posibilitatea de a invata lucruri noi, de a face schimb de experienta cu alti competitori, posibilitatea de a degusta cafea de specialitate si de a invata metode de preparare noi sint doar citeva din punctele pe care ni le dorim sa le atingem in acest nou sir de evenimente.

Campionii nationali din ultimii trei ani sint volutari si vor face parte din echipa care va colabora cu SCAE Romania pentru realizarea acestor obiective.

Partenerul principal al evenimentului de la Constanta  este grupul HORECA EXPERT, importatorul exclusiv al brandului de cafea Filicori Zecchini.

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale, risnitele Malkonigh, BRITA Romania, La Fintina.

Va asteptam la competitia de la Constanta alaturi de noi, concurind sau savurind o cafea de cea mai buna calitate, preparate de unii dintre cei mai buni barista din Romania.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.

Descarca aici formularul de participare