Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE ROMANIA Cauta Campioni in Moldova | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE Romania organizeaza a doua regionala din noul program de competitii 2013 – 2014!

poster-50x70-iasiScae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, incepind un nou program de campionate regionale, in Constanta in perioada 26 – 29 septembrie 2013, la PALAS MALL.

Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada  27/31 martie 2014.

Programul competitiei din IASI se va desfasura astfel :

-workshopuri pe regulamentele competitiilor pentru toti baristi interesati sa participe la competitie, pregatire la statiile de lucru sustinute de LAURENTIU STEFAN – Campion National de Barista 2013

-degustare cafea de specialitate  preparate prin metode  noi sint in barul special amenajat.

Competitiile se vor desfasura in dátele de 26 si 29 septembrie incepind cu para 11.00

Partenerul principal al evenimentului din BUCURESTI  este compañía HORECA EXPERT  importatorul exclusiv al brandului de cafea FILICORI ZECCHINI.

FILICORI ZECCHINI

 

 

 

 

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale S9, risnitele Malkonigh,ZUZU(Albalact Romania) BRITA Romania, Monin La Fintina.

Va asteptam la competitia de la Constanta alaturi de noi, concurind sau savurind o cafea de cea mai buna calitate, preparate de unii dintre cei mai buni barista din Romania.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.