Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE ROMANIA Cauta campioni la Iasi | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

image002Scae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, in IASI  in  ultima competitie regionala de barista din sezonul 2012/2013.

PARTENER PRINCIPAL – CAFÉ FANTINI

Locatie partenera: PALAS  MALL

Evenimentul se va desfasura incepind din data de 21.02.2013 incepind cu ora 10.00.

In data de 22 februarie toti concurentii se vor putea pregati pe masinile de competitie LA SPAZZIALE, pe data de 23 februarie incepind cu ora 11.00 se va desfasura competitia de barista, iar pe data de 24 februarie se va desfasura concurs si demonstratii de latte art incepind cu ora 11.00.

Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada  28/30 martie 2013 in pavilionul C6 din centrul expozitional Romexpo.

In data de 20 februarie reprezentantul Brita Romania impreuna cu coordonatorul regional si partenerul principal al acestui eveniment Cafe Fantini vor organiza o prezentare despre importanta  apei in prepararea unui espresso de calitate.

Workshopuri pe regulamentele competitiilor, pregatire la statiile de lucru ca si in anii trecuti, posibilitatea de a invata lucruri noi, de a face schimb de experienta cu alti competitori, posibilitatea de a degusta cafea de specialitate si de a invata metode de preparare noi sint doar citeva din punctele pe care ni le dorim sa le atingem in acest nou sir de evenimente.

Campionii nationali din ultimii trei ani sint volutari si vor face parte din echipa care va colabora cu SCAE Romania pentru realizarea acestor obiective.

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale, risnitele Malkonigh, BRITA Romania, La Fintina, Axa Porcelaine(cups sponsor).

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei