Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE ROMANIA CAUTA CAMPIONI IN TIMISOARA SI IN 2013! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

securedownload
CAUTA CAMPIONI IN TIMISOARA SI IN 2013!
Scae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, in Timisoara in a cincea competitie regionala de barista.
 
Locatie partenera: IULIUS MALL – Timisoara
Evenimentul se va desfasura incepind din data de 31.01.2013 incepind cu ora 10.00, in zona de food court de la etaj 1 a IULIUS MALL.
In zilele de 31/1 februarie toti concurentii se vor putea pregati pe masinile de competitie LA SPAZZIALE, pe data de 2 februarie incepind cu ora 11.00 se va desfasura competitia de barista, iar pe data de 3 februarie se va desfasura concurs si demonstratii de latte art incepind cu ora 11.00.
Programul regionalelor se va modifica si anume:
 
TIMISOARA – 31 IANUARIE/ 3 FEBRUARIE 2013 – IULIUS MALL
CRAIOVA – 14/17 FEBRUARIE 2013 – ELECTROPUTERE MALL
IASI – 21/24 FEBRUARIE 2013 – PALACE MALL
 
Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada 28/30 martie 2013.
 
Workshopuri pe regulamentele competitiilor, pregatire la statiile de lucru ca si in anii trecuti, posibilitatea de a invata lucruri noi, de a face schimb de experienta cu alti competitori, posibilitatea de a degusta cafea de specialitate si de a invata metode de preparare noi sint doar citeva din punctele pe care ni le dorim sa le atingem in acest nou sir de evenimente.
Campionii nationali din ultimii trei ani sint volutari si vor face parte din echipa care va colabora cu SCAE Romania pentru realizarea acestor obiective.
 
Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale, risnitele Malkonigh, BRITA Romania, La Fintina.
Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.