Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE ROMANIA CAUTA CAMPIONI IN CLUJ – NAPOCA! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Scae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, in Cluj-Napoca in a patra competitie regionala de barista de anula cesta.


Partenerii  evenimentului din CLUJ NAPOCA sint brandurile de cafea FANTINI CAFÉ si MOAK CAFÉ,

Locatie partenera: IULIUS MALL, unde pentru al trei-lea an consecutiv sint partenerii nostrii.

Evenimentul se va desfasura incepind din data de 7.12.2012, cind va fi ziua de pregatire, incepind cu ora 10.00, in data de 8.12.2012, incepind cu ora 12.00 va incepe competitia de barista, iar pe data de 9.12.2012 se vor desfasura demonstratii de latte art, preparare de retete de cafea cu alcool.

Programul regionalelor se va modifica si anume:

IASI                 – 17/20 ianuarie 2013 – Palas Mall

TIMISOARA   – 31 ianuarie/ 3 februarie 2013  – Iulius Mall

CRAIOVA        – 15/18 februarie 2013  – Electroputere Mall

 

Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada  28/30 martie 2013.

Workshopuri pe regulamentele competitiilor, pregatire la statiile de lucru ca si in anii trecuti, posibilitatea de a invata lucruri noi, de a face schimb de experienta cu alti competitori, posibilitatea de a degusta cafea de specialitate si de a invata metode de preparare noi sint doar citeva din punctele pe care ni le dorim sa le atingem in acest nou sir de evenimente.

Campionii nationali din ultimii trei ani sint volutari si vor face parte din echipa care va colabora cu SCAE Romania pentru realizarea acestor obiective.

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale, risnitele Malkonigh, BRITA Romania, La Fintina.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.