Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania Cauta Campioni In Craiova | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

A patra regionala din noul program de competitii 2013 – 2014!

poster-50x70-craiova-WEB

Scae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, in a treia competitie regionala de Barista , in CRAIOVA in perioada 25-27 octombrie 2013, la Electroputere Mall.

Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada 27/31 martie 2014.

Programul competitiei din Craiova se va desfasura astfel :
-workshopuri pe regulamentele competitiilor pentru toti baristi interesati sa participe la competitie, pregatire la statiile de lucru sustinute de LAURENTIU STEFAN – Campion National de Barista 2013.
-degustare cafea de specialitate preparate prin metode noi sint in barul special amenajat.
Competitiile se vor desfasura in dátele de 26/27 octombrie incepind cu ora 11.00.
Partenerul principal al evenimentului din CRAIOVA este compañía Globetrade Investment importatorul exclusiv al brandului de cafea FANTINI CAFE.

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale S9, risnitele Malkonigh, ZUZU (Albalact Romania), BRITA Romania, Monin La Fintina, Chairry, Mojo by Our Coffee Shop.
Va asteptam la competitia de la CRAIOVA alaturi de noi, concurind sau savurind o cafea de cea mai buna calitate, preparate de unii dintre cei mai buni barista din Romania.
Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.