Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania cauta campioni in Cluj Napoca ! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

A sasea regionala din noul program de competitii 2013 – 2014!


Scae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, in a sasea competitie regionala de Barista , in CLUJ NAPOCA in perioada 6-8 decembrie 2013 in Iulius Mall.
Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada 24/27 aprilie 2014.

Programul competitiei din CLUJ NAPOCA se va desfasura astfel :

-workshopuri pe regulamentele competitiilor pentru toti baristi interesati sa participe la competitie, pregatire la statiile de lucru sustinute de LAURENTIU STEFAN – Campion National de Barista 2013

– degustare cafea de specialitate preparate prin metode noi sint in barul special amenajat.

Competitiile se vor desfasura in dátele de 7 si 8 decembrie incepind cu ora 11.00.

Partenerul principal al evenimentului din BUCURESTI este compañía BIBAS GROUP importatorul exclusiv al brandului de cafea SEGAFREDO ZANETTI.

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale S9, risnitele Malkonigh, ZUZU (Albalact Romania), BRITA Romania, Monin La Fintina, Chairry, Mojo by Our Coffee Shop.

Va asteptam la competitia de la Cluj Napoca alaturi de noi, concurind sau savurind o cafea de cea mai buna calitate, preparate de unii dintre cei mai buni barista din Romania.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.

poster-50x70-cluj-web