Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania cauta campioni in Bucuresti! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

poster-50x70-bucuresti-web
A cincea regionala din noul program de competitii 2013 – 2014!

Scae Romania cauta cei mai buni barista din Romania, in a treia competitie regionala de Barista , in Bucuresti in perioada 14-17 noiembrie 2013, la Romexpo, in cadrul Romhotel..

Campionatul National de Barista va avea loc in BUCURESTI, in perioada  27/31 martie 2014.

Programul competitiei din Craiova se va desfasura astfel :

-workshopuri pe regulamentele competitiilor pentru toti baristi interesati sa participe la competitie, pregatire la statiile de lucru sustinute de LAURENTIU STEFAN – Campion National de Barista 2013, Paul Ungureanu – Vicecampion     National de  Barista 2013.

-degustare cafea de specialitate  preparate prin metode  noi sint in barul special amenajat.

Competitiile se vor desfasura in dátele de 16/17 octombrie incepind cu ora 13.00.

Partenerul principal al evenimentului din BUCURESTI este compañía BIBAS GROUP importatorul exclusiv al brandului de cafea SEGAFREDO ZANETTI.

 

 

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale S9, risnitele Malkonigh, ZUZU (Albalact Romania), BRITA Romania, Monin La Fintina, Chairry, Mojo by Our Coffee Shop.

Va asteptam la competitia de la BUCURESTI alaturi de noi, concurind sau savurind o cafea de cea mai buna calitate, preparate de unii dintre cei mai buni barista din Romania.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.