filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania


 

Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul horeca, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.

 

Ultima, dar un cea din urma. Competitia de la Craiova se va desfasura in  week-end-ul ce urmeaza, fiind ultima din seria regionalelor de anul acesta. Sunt asteptati baristi din zona Olteniei, care-si vor disputa calificarile pentru competitia natioanala de barista. Vineri vor fi antrenamente si discutii privind noile regulamente, iar sambata si duminica vor avea loc competitiile, in cadrul ELECTROPUTERE MALL.

 

PHILIPS SAECO, in calitate de sponsor principal, sprijina Asociatia de Cafea in demersul ei de a promova cafeaua in Romania, prin promovarea masinilor de cafea automate pentru publicul larg.

 

Competitia de WBC se bucura de sprijinul LA SPAZIALE si MAHLKONIGH, care ne pun la dipozitie espressoarele si rasnitele, pentru al doilea an consecutiv.

 

Zonele pentru seminarii si degustari vor fi amenajate de grupul Bibas, care ne pune la dispozitie brandul de cafea Segafredo si espressoarele San Marco.

Brandul de lapte MULLER s-a alaturat initiativei noastre de a invata baristii sa prepare un cappuccino perfect, pentru al doilea an consecutiv.

Grupul NORDIC IMPEX, importator al cafelei KIMBO si al brandului de frisca Hulala, necesare prepararii unor bauturi perfecte, sunt alaturi de noi ca si Gold Sponsor.

Siropurile MONIN ne asigura aromele pentru bauturi personale pentru toate competitiile.

 

Acest sir de evenimente doreste sa creasca numarul consumatorilor de cafea prin informatii corecte si prin promovarea unor retete preparate corect. Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul HoReCa, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.

 

SCAE Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania, afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.