Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania Anunta prima competitie de anul acesta! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul horeca, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.

Prima competitie de anul acesta va fi precedata de un seminar despre cafea ce va avea loc la Arad, in perioada 20-22 martie, la Hotel Continental Arad. Competitia din Timisoara va avea loc in incinta Iulius Mall – in prima zi vor avea loc antrenamente pentru competitie, iar sambata si duminica competitiile propriu-zise.


PHILIPS SAECO, in calitate de sponsor principal, sprijina Asociatia de Cafea in demersul ei de a promova cafeaua in Romania, prin promovarea masinilor de cafea automate pentru publicul larg.

Competitia de WBC se bucura de sprijinul LA SPAZIALE si MAHLKONIGH, care ne pun la dipozitie espressoarele si rasnitele, pentru al doilea an consecutiv.

Zonele pentru seminarii si degustari vor fi amenajate de grupul Bibas, care ne pune la dispozitie brandul de cafea Segafredo si espressoarele San Marco.

Brandul de lapte MULLER s-a alaturat initiativei noastre de a invata baristii sa prepare un cappuccino perfect, pentru al doilea an consecutiv.

Grupul NORDIC IMPEX, importator al cafelei KIMBO si al brandului de frisca Hulala, necesare prepararii unor bauturi perfecte, sunt alaturi de noi ca si Gold Sponsor.

Siropurile MONIN ne asigura aromele pentru bauturi personale pentru toate competitiile.

Lantul de hoteluri Continental si Iulius Mall sunt alaturi de SCAE Romania, prin punerea la dispozitie a spatiilor de desfasurare a competitiilor.

Acest sir de evenimente doreste sa creasca numarul consumatorilor de cafea prin informatii corecte si prin promovarea unor retete preparate corect. Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul HoReCa, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.

SCAE Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania, afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.