Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania Anunta Inceperea Competitiilor de Barista 2011/2012 | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Al doilea an, 13 orase, o caravana a cafelei. O echipa mai mare, mai multi membri, noi reguli si regulamente. Si mai multa cafea!

SCAE ROMANIA anunta inceperea competitiilor de barista in toata tara, incepind cu 21 septembrie in Constanta si in Mamaia.

Competitiile se impart in trei concursuri: WBC (World Barista Championship), Latte Art si Coffee in Good Spirits (Irish Coffee). Pentru etapa nationala se vor califica primele 3 locuri din campionatele regionale.

GOLD SPONSOR este grupul BIBAS(Brasov), brandul de cafea SEGAFREDO si espresoarele SAN MARCO  care a amenajat in CITY PARK Mall Constanta un spatiu, unde puteti degusta cele mai bune cappuccino, unde puteti vedea cum se prepara un cappuccino cu latte art si unde puteti degusta un espresso perfect impreuna cu baristii nostri, care se pregatesc pentru competitia regionala de barista din Dobrogea.

Competitia va avea loc la Hotel IAKI din Mamaia in data de 24.09.2011, incepind cu ora 10.30, care este al doilea an consecutiv sint locatia gazda.

Partenerul principal este PHILIPS SAECO care impreuna cu SCAE ROMANIA doreste sa promoveze masinile de cafea automate pentru publicul larg si care deasemenea doreste sa sprijine asociatia de cafea in demersul ei de a promova cafeaua in Romania.

Brandul de lapte MULLER este sponsorul nostru pentru al doilea an consecutiv, care de asemenea sustine initiativa noastra de a invata baristii sa prepare un cappuccino perfect. Grupul NORDIC IMPEX importator al cafelei KIMBO si al mai multor branduri necesare pentru prepararea unor bauturi perfecte sint alaturi de noi ca si Gold Sponsor.

Brandul de whisky irish JAMESON este partenerul nostru competitia de Coffee in Good Spirits.

Brandul de sirop nr. 1 in lume MONIN ne asigura aromele pentru bauturi personale.

La competitie baristii vor lucra pe espressoarele LA SPAZIALE si risnitele MAHLKONIGH, care pentru al doilea an consecutiv sint sponsorul nostru.

Multumim CITY PARK MALL pentru sprijin, multumim inca odata IAKI HOTEL pentru suport.

Multumim pentru catering BOURBON CAFE, NEW PIZZICO si CREMA cafe.

Multumim partenerilor nostri media, care sint alaturi de noi pentru al doilea an consecutiv. Transportatorul oficial al echipei SCAE ROMANIA la Constanta este grupul AUTOITALIA ptin brandul FIAT.

Multumim echipei de voluntari  SCAE Romania din Constanta, care s-au ocupat sa ne promoveze si sa ne sustina in demersul nostru si anume ADRIAN BERBEC si ALEXANDRU ZELCA.

Multumim echipei SCAE ROMANIA care a facut totul posibil si dorim sa anuntam pe aceasta cale ca sintem mindrii sa-i avem alaturi de noi pe campionii nostrii nationali :PAUL UNGUREANU SI FLORIANA VLAICU si  MIHAI PANFIL.