Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania Anunta deschiderea primei francize Filicori Zecchini din Bucuresti! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Prima  cafenea Filicori Zecchini din Bucuresti s-a deshcis in Afi Cotroceni incepind cu data 18 octombrie, prima cafenea care va invita sa redescoperiti cafeaua preparata la standarde de calitate deosebite, unde  puteti  servi un mic dejun italian, unde va puteti relaxa si sa citi presa, unde  va aduce  partenerii de business intr-o atmosfera cocheta si plina de rafinament.

Filicori Zecchini este unul dintre cei mai vechi producatori italieni de cafea, compania luind fiinta in Bologna,  in 1919, fiind  in continuare condusa de cele doua familii: Filicori si Zecchini.

In Romania brandul este importat si promovat in exclusivitate prin Horeca Expert, care detine in Constanta inca doua francize Filicori Zechini.

Filicori Zecchini sparge gheata si vine cu un concept unic, intr-un spatiu în care cafeaua capata o dimensiune culturala, in care fiecare cafea are povestea ei si totul se transforma intr-o experienta unica.

FILICORI ZECCHINI CAFEAUA CARE TE INSPIRA!