Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania Anunta Coffee Lovers Event | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE ROMANIA – Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, organizeaza in cadrul ROMEXPO, in pavilionul C6 – COFFEE LOVERS EVENT- primul salon de cafea din Romania.

 

Evenimentul isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali.

In cadrul evenimentului se vor organiza degustari de cafea, prezentari de produse, training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata pentru publicul specializat si pentru publicul larg iubitor de cafea.

 

SCAE Romania va organiza si Campionatul National de Barista, pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale din Viena si Seul.

Pentru prima data in Romania se vor organiza si competitiile de Cup Tasting si Ibrik, unde profesionistii si nu numai sunt asteptati sa-si dispute locul pentru mondiale.

 

COFFEE LOVERS EVENT este un eveniment de anvergura, primul de acest gen in Romania.

Expozantii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu specialisti din industria cafelei si sa afle noutatile din industria cafelei.