Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Scae Romania Anunta Coffee Lovers Event 2014! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Coffee Lovers Event 2014

A treia editie a Salonului International al Cafelei se va organiza in perioada 24-27 aprilie 2014, pavilionul C3 al complexului expozitional RomEXPO.

Evenimentul este singurul eveniment de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.

COFFEE LOVERS_aprilie 2014Iubitorii de cafea din Romania sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.

SCAE Romania va organiza in cadrul COFFEE LOVERS :

Campionatul National de Barista,competitii organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din : Melbourne – Australia in perioada 15-18 mai 2014 (COFFEE IN GOOD SPIRITS, LATTE ART si WORLD CUP TASTERS) si RIMINI – Italia 10-12 iunie 2014 (WBC, BREWERS CUP si WORLD ROASTING CHAMPIONSHIP)
Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 7 competitii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric, Cup tasting,Brewers Cup si Roasting Championship la care vor participa profesionisti ai cafelei, barista calificati in cele 7 competitii regionale organizate in toata tara.

Accesul la acest eveniment va fi gratuit.