Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania Anunta Castigatorii Ultimei Competitii de Anul Acesta! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Ultima, dar nu cea din urma – week-end-ul ce a trecut a avut loc la Iulius Mall, in Cluj, ultima competitie de barista de anul acesta. Dupa sapte orase de concursuri, seminarii, degustari de cafea, emotii si multi kilometri la bord, se incheie anul cu una dintre cele mai a steptate competitii regionale.

Castigatorii sunt: Dan Ursan (I), Silviu Popa (II), Viorel Dragomir (III) si Alexandru Halchias (IV).

Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul horeca, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.

In pragul sarbatorilor si a sfarsitului de an, dorim sa felicitam toti participantii pentru curajul si creativitatea de care au dat dovada in competitii, si nu in ultimul rand, sa multumim celor care ne-au sustinut si ne-au fost alaturi.

Multumiri sponsorilor nostri Philips Saeco, Muller si Monin pentru sprijinul acordat.
Multumiri La Spaziale si Mahlkonigh pentru ca ne sunt alaturi pentru al doilea an consecutiv.
Multumiri grupului Bibas, care ne-a fost alaturi impreuna cu La San Marco si Segafredo.
Multumiri grupului Nordic Impex si lantului de hoteluri Continental pentru frumoasa colaborare.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.