Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE Romania Anunta campionii de la Viena si nu numai! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

La jumatatea lunii iunie a avut loc prima competitie mondiala de anul acesta, desfasurata la Viena, unde echipa Romaniei s-a descurcat extraordinar.

 

Felicitari campionilor: Cristian Coman (locul 43 la competitia de WBC), Vlad Buda (locul 8 la World Brewers Cup Championship), Marius Nica (locul 13 la World Cup Tasters Championship) si nu in ultimul rand, Laura Badita-Lezis (locul 9  la World Cezve/ Ibrik Championship)! Comunitatea de cafea din Romania este mai buna datorita lor si eforturilor depuse pentru performantele din Viena.

 

Multumim echipei de voluntari care au fost prezenti in Viena alaturi de voluntari din toata lumea: Bogdan Andrei, Paul Cristian Ungureanu, Ernest Valentin si Oana Buzatu! Multumim tuturor celor care au venit sa sustina echipa Romaniei de Barista!
Multumim sponsorilor fara de care echipa Romaniei nu s-ar fi putut prezenta la aceste competitii: Tullamore Dew, Brita Romania, Philips Saeco, Cafepedia si Marty Restaurant!

 

Marius Nica si Floriana Vlaicu se pregatesc, alaturi de SCAE Romania, pentru cea de-a doua competitie mondiala, unde se vor desfasura probele de Latte Art Championship si Coffee in Good Spirits Championship. Seul, venim!

 

SCAE Romania anunta startul formalitatilor pentru un nou coordinator national. In perioada ianuarie 2008 – iunie 2012, coordonator national al Asociatiei de Cafea de Specialitate din Romania a fost Sherif Abdala. Mandatul a expirat in vara acestui an, dupa 4 ani de indrumare si sprijin a SCAE Romania si echipei acesteia.