Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
SCAE anunta inceperea competitiilor de barista 2011/2012 | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Al doilea an, 13 orase, o caravana a cafelei. O echipa mai mare, mai multi membri, noi reguli si regulamente. Si mai multa cafea!
SCAE ROMANIA anunta inceperea competitiilor de barista in toata tara, incepind cu 21 septembrie in Constanta si Mamaia.
Vom face un tur al oraselor importante in Romania dupa cum urmeaza:

CONSTANTA – 22 / 25 SEPTEMBRIE – CITY PARK MALL
MAMAIA – 23 / 25 SEPTEMBRIE – IAKI HOTEL
SUCEAVA – 11/ 13 OCTOMBRIE – IULIUS MALL/ CONTINENTAL
IASI – 14 / 16 OCTOMBRIE – IULIUS MALL
BUCURESTI – 03 / 06 NOIEMBRIE – ROMHOTEL
SIBIU – 22 / 24 NOIEMBRIE – CONTINENTAL
BRASOV – 25 / 27 NOIEMBRIE – SEGAFREDO
TG. MURES – 06 / 08 DECEMBRIE – CONTINENTAL
Cluj NAPOCA – 09 / 11 DECEMBRIE – IULIUS MALL
ORADEA – 30 / 02 FEBRUARIE – CONTINENTAL
ARAD – 03 / 05 FEBRUARIE – CONTINENTAL
TIMISOARA – 06 / 08 FEBRUARIE – IULIUS MALL
CRAIOVA – 08 / 11 MARTIE


Competitiile se impart in trei concursuri: WBC (World Barista Championship), Latte Art si Coffee in Good Spirits (Irish Coffee). Pentru etapa nationala se vor califica primele 3 locuri din campionatele regionale. Partenerul principal este PHILIPS SAECO care impreuna cu SCAE ROMANIA doreste sa promoveze masinile de cafea automate pentru publicul larg si care deasemenea doreste sa sprijine asociatia de cafea in demersul ei de a promova cafeaua in Romania.
Espressoarele LA SPAZIALE si risnitele MAHLKONIGH sint sponsorul nostru competitiilor WBC pentru a l doilea an consecutv

Grupul BIBAS(Brasov), brandul de cafea SEGAFREDO si espresoarele SAN MARCO vor amenaja in toate orasele zone pentru degustare a cafelei, pentru workshopuri si antrenamente pentru competitori.
Brandul de lapte MULLER este sponsorul nostru pentru al doilea an consecutiv, care de asemenea sustine initiativa noastra de a invata baristii sa prepare un cappuccino perfect.
Grupul NORDIC IMPEX importator al cafelei KIMBO si al mai multor branduri necesare pentru prepararea unor bauturi perfecte sint alaturi de noi ca si Gold Sponsor.
Siropurile MONIN ne asigura aromele pentru bauturi personale pentru toate competitiile.
Acest sir de evenimente doreste sa creasca numarul consumatorilor de cafea prin informatii corecte si prin promovarea unor retete preparate corect.
Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul horeca, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.
Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de cCfea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.

Pentru Regulamente Va Rugam Dati Click pe Categoria Regulament din Meniu