Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Romanian barista championship 2014 | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE Romania va organiza in cadrul COFFEE LOVERS EVENT – Campionatul National de Barista,competitii organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din : Melbourne – Australia in perioada 15-18 mai 2014 (COFFEE IN GOOD SPIRITS, LATTE ART si WORLD CUP TASTERS) si RIMINI – Italia 10-12 iunie 2014 (WBC, BREWERS CUP si WORLD ROASTING CHAMPIONSHIP)

Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 7 competitii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric, Cup tasting,Brewers Cup si Roasting Championship la care vor participa profesionisti ai cafelei, barista calificati in cele 7 competitii regionale organizate in toata tara.

PARTENERUL PRINCIPAL al acestui eveniment este Horeca Expert, importatorul exclusiv al brandului de cafea Filicori Zecchini.
SCAE este o asociaţie nonprofit, cu un număr tot mai mare de membri in toata lumea, care lucreaza, dezvolta, lupta pentru excelenta in cafea, pentru o piata corecta si pentru servicii la standardele cele mai inalte.

SCAE are membrii în mai mult de 70 de ţări din întreaga lume, deţine informaţii necesare de pe piata mondiala a cafelei, opinii cu privire la ultimele evoluţii în cafea de specialitate, noutati si conlucreaza pentru o mai buna dezvoltare a acestui domeniu.

SCAE are asociatii naţionale într-un număr tot mai mare, prezentind principiile SCAE la nivel local, pentru a satisface nevoile membrilor, care lucrează si conlucreaza in cadrul propriilor lor tradiţii naţionale legate cafea.

SCAE este recunoscuta de guvernele şi organizaţiile internaţionale la nivel global.

SCAE este o organizatie a carei poziţie apăra calitatea şi lupta pentru a asigura o tranzacţie echitabilă pentru toată lumea şi isi doreste sa fie recunoscuta ca o forta, de aceea in fiecare an organizeaza evenimente cu si despre cafea.

SCAE a organizat prima Conferinţă Mondială de Specialitate despre cafea şi prima expoziţie în Monte Carlo si are o vechime de peste 15 ani.

COFFEE-LOVERS_toamna_2013_A4-RO