Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
REGIONAL BARISTA COMPETITION BUCURESTI si-a Desemnat Castigatorii la Romhotel 2011! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE ROMANIA a inceput calificarile in regionalele de barista din toata tara, pentru marea finala de la Bucuresti din mai 2012.

Impreuna cu partenerii nostri de la Romexpo, in cadrul Romhotel, Scae Romania a organizat Regional Barista Competition Bucuresti!

Multe emotii, multa cafea de calitate, oameni pasionati si dedicati care ne-au prezentat retete noi si interesante.

Pentru finala de la Bucuresti s-au calificat la WBC : CRISTIAN COMAN – CAFEPEDIA(Alba Iulia), Paul Ungureanu – Plan B si Cristi Turcu –Tabiet Cafe (Avrig).

Latte Art si Coffee In Good Spirits au fost cistigate de :Cristian Coman.

Cistigatorul finalei WBC din mai va reprezenta Romania la Viena in 2012.

Scae Romania asigura pentru campion transportul, cazarea si achita taxa de participare la cel mai important concurs mondial de barista.

Va asteptam la restul competitiilor sa concurati sau sa va sustineti favoritii:

SIBIU       – 22 / 24 NOIEMBRIE – CONTINENTAL

BRASOV      – 25 / 27 NOIEMBRIE – SEGAFREDO

TG. MURES   – 06 / 08 DECEMBRIE – CONTINENTAL

Cluj NAPOCA – 09 / 11 DECEMBRIE – IULIUS MALL

ORADEA      – 30 / 02 FEBRUARIE – CONTINENTAL

ARAD        – 03 / 05 FEBRUARIE – CONTINENTAL

TIMISOARA   06 / 08 FEBRUARIE – IULIUS MALL

CRAIOVA     08 / 11 MARTIE

Competitiile se impart in trei concursuri: WBC (World Barista Championship), Latte Art si Coffee in Good Spirits (Irish Coffee). Pentru etapa nationala se vor califica primele 3 locuri din campionatele regionale. Partenerul principal este PHILIPS SAECO care impreuna cu SCAE ROMANIA doreste sa promoveze masinile de cafea automate pentru publicul larg si care deasemenea doreste sa sprijine asociatia de cafea in demersul ei de a promova cafeaua in Romania.

Espressoarele LA SPAZIALE si risnitele MAHLKONIGH  sint sponsorul nostru competitiilor WBC pentru a l doilea an consecutiv

 

Grupul BIBAS(Brasov), brandul de cafea SEGAFREDO si espresoarele SAN MARCO  vor amenaja in toate orasele zone pentru degustare a cafelei, pentru workshopuri si antrenamente pentru competitori.

Brandul de lapte MULLER este sponsorul nostru pentru al doilea an consecutiv, care de asemenea sustine initiativa noastra de a invata baristii sa prepare un cappuccino perfect.

Grupul NORDIC IMPEX importator al cafelei KIMBO si al mai multor branduri necesare pentru prepararea unor bauturi perfecte sint alaturi de noi ca si Gold Sponsor.

Siropurile MONIN ne asigura aromele pentru bauturi personale pentru toate competitiile.

Incepind cu evenimentul din SUCEAVA ni s-a alaturat un nou partener si anume lantul de hoteluri CONTINENTAL.

Acest sir de evenimente doreste sa creasca numarul consumatorilor de cafea prin informatii corecte si prin promovarea unor retete preparate corect.

Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul horeca, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de cCfea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.