Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
La o cafea, despre cafenele si baruri | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Fenomenul socializarii „la o cafea” a urmat si in Romania trendul european, luand amploare in special in orasele mari ale tarii, precum Bucuresti, Brasov, Timisoara, Sibiu, Constanta etc. Localizarea strategica a unei cafenele sau a unui bar, alaturi de servirea unor produse de calitate si un management inteligent, pot garanta astazi succesul unei asemenea locatii.

In urma cu sase-sapte ani, cand se vorbea despre un espresso, exista posibilitatea ca oamenii sa confunde produsul cu un anumit brand si, bineinteles, trendul de a socializa in cafenea nu era atat de bine reprezentat ca astazi. In Bucuresti, existau locatii extrem de scumpe, situate, in general, in renumita zona Dorobanti, restul zonelor neavand parte de atata mediatizare si nici de clienti. Bineinteles ca zona respectiva era aspirationala, atat pentru viitori detinatori de cafenea, cat si pentru consumatori. Nu conta foarte mult produsul servit, cat zona unde-l serveai.

 

 

sursa: hrbexpert