Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Iti place cafeaua? Hai cu noi sa sarbatorim Ziua Internationala a Cafelei in Iasi, la Palace Mall! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

 

SCAE ROMANIA deschide seria dedicata cafelei cu un prim eveniment la Iasi, in Palace Mall cu ocazia Zilei Internationale a Cafelei!

In ultimii 2 ani SCAE Romania a fost promotorul culturii cafelei si a produselor de calitate pe baza de cafea si anul acesta incepe o noua serie de evenimente impreuna cu partenerii sai si cu cei mai buni barista din zona Moldovei cit si barista voluntari, care sprijina demersul asociatiei de a promova cultura cafelei.

Diferenta fata de anii trecuti este can e vom axa mai multe pe programe educative de competitie si un numai.

Workshopuri pe regulamentele competititonale, antrenamentele la statii de lucru ca si in anii trecuti, posibilitatea de a invata lucruri noi, de a face schimb de experienta cu alti competitori, posibilitatea de a degusta cafea de specialitate si de a invata metode de preparare noi sint doar citeva din punctele pe care ni le dorim sa le atingem in acest nou sir de evenimente.

Campionii nationali din ultimii trei ani sint volutari si vor face parte din echipa care va colabora cu SCAE Romania pentru realizarea acestor obiective.

Partenerul principal al evenimentului de la Iasi este grupul Nordic Impex, importatorul exclusiv al brandului de cafea Kimbo si al brandului Elle & Vire.

Partenerii nostrii traditionali sint : espressoarele La Spaziale, risnitele Malkonigh, BRITA Romania, accesorii de la Baradis Group, La Fintina.

Transportator oficial al echipei de barista a SCAE ROMANIA este CITROEN ROMANIA.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.