Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Concursul National de Barista se va desfasura in perioada 28-30 aprilie 2010, la Hotel Capital Plaza Bucuresti. | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE a initiat Campionatul Mondial de Barista, care are cinci concursuri distincte

World Barista Championship, World LATTE ART Championship, World COFFEE IN GOOD SPIRITS (irish coffee), World Cup Tasters Championship, Ibrik Championship, in care participanti din intreaga lume, lupta sa-si revendice titlul de cel mai bun barista din lume, la una sau la toate competitiile.

Cel mai bun barista din fiecare tara concureaza pentru titlu mondial cu cei mai buni barista.

Fiecare concurs este diferit si fiecare a fost conceput pentru a testa cei mai buni practicieni, sa testeze limitele capacitatii lor, pentru titlu mondial.

In premiera in Romania, Scae Romania a primit licenta de a organiza concursul prin care ne putem desemna cistigatorii care vor participa la concursul mondial care se va desfasura la Londra in perioada 23-25 Iunie.

In Romania vom organiza doar 3 din cele 5 probe care se desfasoara la Londra si anume:

* World Barista Championship
* World LATTE ART Championship
* World COFFEE IN GOOD SPIRITS (irish coffee).