Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Coffee Lovers Event la final! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania, impreuna cu Kiruna publicis (agentia de evenimente a SCAE Romania) a organizat in cadrul RomEXPO primul Salon International de Cafea din Romania.

Evenimentul a reusit sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului s-au organizat cinci competitii de barista, pentru care SCAE ROMANIA are licenta de a le organiza. Aceste cinci competitii au desemnat concurentii care vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista.

Cristian Coman va reprezenta Romania la WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP
Marius Nica va reprezenta Romania la Cup Tasting Championship
Vlad Buda va reprezenta Romania la Brewers Cup
Laura Badita Lezis va reprezenta Romania la Cezve Ibrick Championship.

Toate competitiile mai sus mentionate se vor desfasura in Viena, in perioada 11 – 14 iunie 2012.

Floriana Vlaicu va reprezenta Romania la Coffee in Good Spirits Championship si Marius Nica va reprezenta Romania la Latte Art Championship, care se vor desfasura in 1-4 noiembrie 2012 in Seul.

Pentru prima data in istoria competitiilor mondiale, Romania va participa la toate competitiile organizate de WORLD COFFEE EVENT (joint venture a SCAE SI SCAA).
Coffee Lovers Event si Campionatul National de Barista nu s-ar fi putut organzia fara aportul sponsorilor nostri din acest an:

PHILIPS SAECO si BRITA PROFESSIONAL Romania – WBC PLATINUM SPONSOR, LA SPAZIALE – Espresso Machines – WBC Premium Sponsor, Malkonigh –Grinder Sponsor (in Romania prin Partener Coffee Services).

Grupul Alexandrion si Tullamore Dew – Irish Whiskey – DIAMOND SPONSOR pentru Coffee in Good Spirits Competition.

Grupul Bibas (Segafredo Zanetti si San Marco espresso machines) – PREMIUM SPONSOR pentru Latte Art Championship.

Partener Coffee Services si Leonard Café – Premium Sponsor pentru Cup Tasting Championship.

Grupul Trus Horeca Romania – Premium Sponsor pentru Cezve Ibrick Championship.

Grand Continental Hotel – Premium Sponsor si gazda tututor invitatilor si arbitrilor internationali care ne-au onorat cu prezenta, fara de care nu puteam desemna cei mai buni barista pentru competitiile mondiale.

Multumim tuturor partenerilor media si tuturor expozantilor care au fost alaturi de noi la organizarea primului salon international de cafea: Delonghi prin M&N italy, Nordic Impex, Rioba, Alexandrion Group & Tullamore Dew, Ipanema, Trus Horeca Romania, Brita Professional Romania, Leida Impex, Grupul Bibas, Leonard Café, Just T, sifonfrisca.ro, Pellini Café, Izvorul Cristalin, Porphyras, Corsini Café, La spazziale, Tea Forte, Baradis, Partener Coffee Services.