Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Coffee Lovers Event 2013 la final! | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Duminica 31 martie s-a incheiat cea de-a doua editie a Salonului International al Cafelei.

Evenimentul, singurul de acest fel din Romania a reusit sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali.

Astfel, timp de 4 zile, iubitorii de cafea au avut ocazia sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, delicatese dulci si cocktail-uri indraznete.

In cadrul Campionatului National de Barista, s-au ales si campionii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din: Melbourne – Australia in perioada 23-26 mai 2013 (WBC Championships & Brewers Cup) si Nisa – Franta 26-28 iunie 2013 (Latte Art & Coffee in Good Spirits).

Campionatul National de Barista a fost alcatuit din 5 competitii: WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP , LATTE ART CHAMPIONSHIP, COFFEE IN GOOD SPIRITS, IBRIK CHAMPIONSHIP si Cup tasting iar cei ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din 2013 sunt:

LAURENTIU STEFAN – NATIONAL BARISTA CHAMPION

MARIUS NICA – LATTE ART CHAMPION

CRISTI COMAN – COFFEE IN GOOD SPIRITS CHAMPION

SILVIA SPIRESCU – IBRICK CHAMPION

PARTENERUL PRINCIPAL al acestui eveniment a fost FILICORI ZECCHINI importat in exclusivitate in ROMANIA de catre HORECA EXPERT.

Partenerii nostri traditionali au fost : espressoarele La Spaziale, rasnitele Malkonigh importate in ROMANIA de catre PARTENER COFFEE SERVICE, BRITA Romania,Horeca EXPERT, ECORECA, AXA Porcelaine, ZUZU, La Fantana,WALKURE, KALITA – Japonia.

Competitiile de Latte art si Coffee in Good spirits au fost sponsorizate de catre grupul BIBAS si MONIN – reprezentat in Romania de catre EDEN GEO COM.

 

Salonul International al Cafelei este un eveniment de anvergura, singurul de acest tip din Romania.