Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Castigatorii primei Regionale de Barista din Constanta sunt… | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Latte ArtEric Sebastian, Barbulescu Catalin si Alexandru Buimac – WBC

Cosmin Constantin Costache, Claudiu Strimbeanu, Gabriel Plingu si Cristian Cocot – Latte art.

Din acest an cei 6 finalisti ai competitiei de barista din martie 2013 si anume: Berbec Adrian(Constanta) Alin Spinu(Iasi) Abusan Omar(Cluj- Napoca)Bogdan Andrei(Bucuresti) Paul Ungureanu si Laurentiu Stefan sint calificati direct la etapa nationala din martie 2014.
Cei sase finalisti vor fi voluntari la etapele din orasele lor si nu numai pentru a ajuta la organizarea campionatelor regionale alaturi de SCAE ROMANIA.

In martie 2014 vom organiza competitiile de : WBC, LATTE ART, COFFEE IN GOOD SPIRITIS, BREWERS CUP, CUP TASTING, IBRICK si speram sa reusim sa organizam si o competititie de roasting!

Pentru competitia de WBC se face competitie concurs de calificare.
Pentru competitia de Latte art si Coffee in Good Spirits(in orasele unde sint mai mult de 5 concurenti)se face competitie de calificare, pentru nationala.