Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Castigatorii Regional Barista Moldova 2010 | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE ROMANIA – Asociatia de cafea de specialitate si Kiruna Publicis a organizat la Moldova Mall, primul campionat de barista professional din regiunea Moldova.

Participantii care au venit din Onesti,Piatra Neamt si Iasi au fost primii curajosi care au indraznit sa-si arate cunostintele si profesionalismul in preparat cafea.

Au fost 3 zile de antrenamente, work-shopuri, prezentari si mai ales degustari de cafea pentru profesionisti si pentru publicul larg, baristii nostri intrecind-se in retete si desene in cafea.

S-au tinut 3 competitii – WBC, LATTE ART SI COFFEE IN GOOD SPIRITS, iar cistigatorii sint la sectiunea WBC – PAUL UNGUREANU, ALIN SPINU SI CRISTINA AFUDULOAIE, la Latte art s-a calificat pentru finala de la Bucuresti – Paul Ungureanu, iar la Coffee in good spirits s-a calificat – Alin Spinu.

Juriul a fost format din :

SHERIF ABDALA- HEAD JUDGE
VASI ANDREICA SI MIRCEA NICOLAE – TEHNICAL JUDGE
SILVIA CONSTANTIN
TRAIAN ISPASIU
IONUT FRANGULEA SI DAN ALBERTO – SENSORY JUDGE.

Evenimentul de la Iasi face parte dintr-o serie de 7 regionale de barista, unde intentionam sa descoperim cei mai buni barista din Romania, care se vor intrece la finala nationala din luna martie 2011 din Bucuresti.

Pentru organizarea in conditii optime a acestui eveniment si a celorlalte, dorim sa multumim partenerilor nostrii media din Bucuresti din tara si mai ales sponsorilor acestui prim eveniment:

METRO CASH & CARRY, CENTRUL DE EXCELENTA METRO, RIOBA, MONIN, MALKONINGH, BRITA,GOURMET COFFEE , LA FINTINA, AEROPRESS COFFEE AND ESPRESSO MAKER si nu in ultimul rind gazdelor noastre –CAFEPEDIA IASI si Moldova Mall.