Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 284
Campionatul Regional de Barista Bucuresti | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

CRB BUCURESTICafea. Pasiune. Devotament. Angajament. Calitate. Perfectiune. Intensitate.

Nu, nu este o insiruire ametitoare de cuvinte. Este doar ceea ce aduce cafeaua cu sine. Este un tot coplesitor. Este ceea ce ofera SCAE Romania, prin Campionatele Regionale de Barista.
Intre  21 si 24 octombrie are loc  cel de-al treilea Campionat Regional de Barista, pe zona Bucuresti, la Romhotel, in  Pavilionul 13. In zilele de  joi si vineri, de la orele 10.00 pana la orele 18.00 vor avea loc work-shop-uri despre cafea, antrenamente , degustari de cafea, sambata de la orele 10.00 la 18.00 competitia  WBC, iar duminica de la orele 10.00 pana la orele 16.00 –  Latte Art si Irish Coffee.
Evenimentele pot fi vizionate de publicul vizitator la standul SCAE ROMANIA.
Competitia se imparte in trei concursuri: WBC (World Barista Championship), Latte Art si Coffee in Good Spirits (Irish Coffee).

In cadrul primei probe, concurentii trebuie sa prepare 4 espresso, 4 cappuccino si 4 bauturi semnatura personala in 15 minute.

Cea de-a doua proba consta in prepararea a doua bauturi caffe macchiato cu desen, doua cappuccino cu desen si doua bauturi semnatura personala cu desen (desenele fiecaror doua bauturi trebuie sa fie identice) in 8 minute.

Iar la cea de-a treia proba se cauta cei mai buni preparatori de Irish Coffee, proba la care concurentii trebuie sa faca doua bauturi cu lapte, cafea si alcool in 8 minute. Baristii isi pot alege la ce proba vor sa concureze (una sau mai multe).
La asta se rezuma Campionatele Regionale de Barista: la cafea cu dragoste. Scopul: gasirea celor mai buni baristi si unirea unei comunitati de mult existente. Baristi sunt asteptati sa participe, aratandu-ne indemanarea  in arta prepararii cafelei. Iar  iubitori de cafea sunt invitati sa urmareasca  povestile lor despre cafea.
Pentru etapa nationala se vor califica primele 3 locuri din campionatele regionale.