Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Campionatul Mondial din Columbia | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

World Barista Championship 2011 s- a organizat pentru prima oara intr-o tara producatoare de cafea – Columbia. Concursul a avut loc in cadrul celei de a patra expozitii nationale de horeca, gazdele fiind Federatia Columbiana de Cafea si Asociatia de Cafea de Specialitate din Columbia.

Alejandro Mendez, din El Salvador, este campionul mondial WBC. Campionul nostru national, Mihai Panfil, a avut o prestanta extraordinara si a ridicat echipa Romaniei pe locul 34 mondial.
Urmatoarea provocare a inceput pe 22 iunie, la Maastricht, unde baristi din toata lumea vor concura la probele de Latte Art, Coffee in Good Spirits, Cup Tasting si Brewers Cup.
Frumosul oras ne-a intampinat cu o expozitie grandioasa de cafea, cursuri de specialitate si bineinteles, cele patru concursuri.
Pentru prima data Romania a intrat in finala unuia dintre cele patru probe, Floriana Vlaicu ocupind locul 6 la competitia de Coffee in Good Spirits, Paul Ungureanu locul 31 la competitia de Latte art si Sherif Abdala locul 22 la competitia de Cup Taste.
Costurile deplasarii echipelor la Campionatul Mondial de la Maastricht este de asemenea sprijinit de sponsorii nostril Metro Cash& Carry, Philips Saeco si Muller.