Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Campionatele mondiale de barista 2014 Melbourne/Rimini | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Echipa Romaniei de Barista a participat cu succes la cele mai importante doua evenimente legate de cafea si anume – Campionatele mondiale de barista, care au fost organizate anul acesta in  Melbourne – Australia, în perioada 15-18 mai 2014 unde s-au organizat COFFEE ÎN GOOD SPIRITS, LATTE ART şi WORLD CUP TASTERS şi Rimini – Italia, 10-12 iunie 2014 unde s-a organizat WBC, BREWERS CUP,  WORLD ROASTING CHAMPIONSHIP SI IBRICK CHAMPIONSHIP.

Echipa Romaniei a fost formata din :

Laurentiu Stefan – National Barista Champion 2o14, care a reprezentat Romania la WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP, clasindu-se pe locul 40 din 54 de tari participante.

Alexandru Niculaie – National Brewers Champion 2014, care a reprezentat Romania la WORLD BREWERS CHAMPIONSHIP clasindu-se pe locul 16 din 30 de tari participante.

Ecaterina Szasz – National Ibrick Champion 2014, care a reprezentat Romania la World Ibrick Championship, clasindu-se pe locul 5, din 12 tari participante.

Paul Ungureanu – National COFFEE IN GOOD Spirits Champion 2014, care a reprezentat Romania la World Coffee in Good Spirits Championship, clasindu-se pe locul 8 din 20 tari participante.

Stefan Dinescu Craciun – National Cup Taster Champion 2014, care a reprezentat Romania la World Cuptasters Championship, clasindu-se pe locul 33 din 34 de tari.

Deplasarea acestora la cele doua evenimente a fost organizata cu ajutorul sponsorilor nostrii, fara de care acest lucru nu ar fi fost posibil si anume: Horeca Expert, importatorul exclusiv al brandului de cafea FILICORI ZECHINI , HOT SPOT COFFE,  LEONARD CAFÉ  si PARTNER COFFEE SERVICE.

Multumim echipei de barista pentru efortul si munca depusa in pregatirea acestor campionate si multumim sponsorilor pentru sprijinul lor, ca in fiecare an.

Campionatele Mondiale de Barista in 2015 se vor organiza in: Atena –6-9  februarie 2015(WORLD IBRICK CHAMPIONSHIP),  9-12 aprilie 2015 Seatle(USA) WORLD BARISTA & WORLD BREWERS CHAMPIONSHIP) si Suedia(Gotenborg) 16 – 18 iunie 2015(Latte art & Coffee in Good Spirits).