Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
World BARISTA Championship | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

Oriunde te-ai afla în lume, popularitatea, cererea dorinta de a bea o ceasca de cafea profesional preparată este evidenta.
De la cafenele si restaurante la hoteluri şi aeroporturi cererea este foarte mare..Dezvoltata de-a lungul secolelor, cu o gamă largă de tradiţii culturale, in secolul 21, ceaşcă de cafea are acum rivali ca ceaiul sau late bauturi calde si reci.
Campionatele Mondiale de Barista cauta sa descopere cei mai buni dintre cei mai buni barista, cu cea mai buna experiente si doreste sa testeza limitele si imaginatia acestora, in încercare de a descoperi oameni cu adevarat remarcabil, care prin talentul lor sa arate pina unde poti merge pentru a prepara o cafea cu adevarat remarcabila.
In din anul 2000, s-a dezvoltat aceasta competitie si atrage anual concurenţii din peste 40 dede ţări din întreaga lume.
Fiecare concurent este un campion naţional şi fiecare doreste sa demonstreze prin calitatile sale, limitele sale..Campionatul, prin urmare, nu numai că oferă recunoaştere la cele mai inalte standarde, dar este un util instrument de promovare a întregului concept de calitate şi subliniind astfel importanţa de calitate în fiecare etapă din lanţul de comercializare.