Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home3/scaeeu/public_html/wp-content/themes/scae/functions.php on line 0
Campionat Regional Barista Dobrogea | Sca Romania
filicori

Register your Account

Sign Up with us and Enjoy!

A password will be e-mailed to you.

zuzu romania

SCAE ROMANIA SI KIRUNA PUBLICIS va invita pe data de 29.09.2010 la ora 12.30 la hotel IAKI, Mamaia la deschiderea oficiala a competitiei de barista profesional – Regionala Dobrogea 2010.
Aceasta competitie este dedicata profesionistilor in preparat retete pe baza de cafea din regiunea Dobrogea, cu intentia de a descoperi cei mai buni barista ce vor reprezenta regiunea in finala nationala de la Bucuresti din martie 2011.
Cel mai bun barista va reprezenta Romania in 2-4 iunie in Bogota(Columbia) la concursul mondial de barista organizat de SCAE si SCAA.
SCAE ROMANIA este parte din SCAE – asociatia europeana de cafea de specialitate cu sediul la Londra, organizatie ce are ca scop dezvoltarea pietei de cafea, prin evenimente, work-shopuri, competitii, traninguri, intilniri, expozitii.
Este pentru prima data cind se organizeaza un campionat regional de barista la un astfel de nivel in tara noastra.

Va asteptam cu drag ,
Silvia Constantin
Pr & Event Manager
SCAE ROMANIA